Om SPS Städ AB

Hos oss få du:

SPS Städ har i praktiken funnits i många år. Vi strävar efter att ständigt förbättras och erbjuda bättre tjänster till våra kunder, och vi kan med stolthet berätta att vi aldrig har blivit uppsagda av en kund under de 10 åren som företaget har funnits.

 • Utbildad personal
  Vår personal är utbildad, har fast anställning och omfattas av kollektivavtal.
 • Lättillgänglig företagsledning
  Du kan när som helst komma i kontakt med någon av våra personalansvariga.
 • Städmaterial ingår
  Vi bekostar städmaterialet och produkterna vi använder är miljöanpassade.
 • Nöjdhetsgaranti
  Garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt.

Vårt team

Vårt team består av personal som har samma ambitioner som företagets grundare. En del av oss är grundarens familjemedlemmar som håller hårt i idén om utveckling genom kvalitetsarbete. Som helhet är vi ett gäng kunniga och effektiva städare med många års erfarenhet, och i övrigt är vi glada och trevliga i alla väder. Våra anställda bär mörkblå tröjor och svarta byxor samt ID06 i de fallen de befinner sig på byggarbetsplatser. Alla anställda omfattas av kollektivavtal och har fast anställning. Vår personal har också tillgång till träningstimmar med personlig tränare.


Företagets historia

Det hela började år 2007 när SPS städservice startades som enskild firma. SPS städservice hade då bara en anställd som än idag är företagets huvudpelare. Hans ambitioner ledde företaget till ständig och stadig utveckling. Företaget expanderade, men bestämdheten och önskan om det bästa möjliga resultatet förblev detsamma som den första dagen. Allt detta tack vore grundaren som sin entusiasm och erfarenhet personligen överför till varje ny anställd.

År 2012 bytte SPS städservice företagsform och blev ett aktiebolag med namnet SPS Städ AB, men idéen, effektiviteten och arbetskraften förblev oförändrade.

År 2017 fick SPS Städ AB äntligen en hemsida som ska göra det enklare för kunder att hitta information, navigera och kontakta oss. Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad och vår designer jobbar hårt för att hemsidan ska färdigställas så snart som möjligt.

Kontakta oss redan idag

Ring så städar vi: 073 571 87 84
Maila oss på: info@spsstad.se